Home » Artikler

Unni Wilhelmsen

16.06.2011

Unni Wilhelmsen er en artist vi over lengre tid har jaktet å oppleve live.
denne onsdagskvelden var det bare å stille opp Pir 6, som er ett flott og nesten nytt utested for studenter, lokalisert midt i sentrum av Kristiansand.
Scenen er liten og passer bra til små, intime konserter som i kveld.
Elendig scenebelysning ødela ikke konserten, men kunne absolutt vært med å heve den. Lys er viktig for å skape stemning, og spesielt en konsert som denne.

Unni Wilhelmsen er en lun og varm artist som tar seg god tid til å prate mellom sangene.
Hun har ett vanvittig stort arkiv av vellagde låter, og som perfeksjonisten hun er, så fortalte hun at hver gang en ny låt var lagd, gikk det minst et halvt år før den i den hele tatt kunne fremføres live.

Hun startet konserten med den nydelige sangen”All About June”, og kjører videre med ”Space Opera ” samt ”Secret” fra albumet ”7”, som hun utga på eget plateselskap i 2010.
Hun formidler det hele bunnsolid, og jeg tror knapt jeg har opplevd det finere enn dette her.

Artisten klarer videre å formidle en nydelig og akustiskpreget konsert, med de vellagde låtene hun er så kjent for.
Det føltes helt feil å utløse kamera pga støy, og vi la det ned etter et par sanger, og lot oss heller rive med i konserten sammen med publikum.
Jeg kan love at det hører til sjeldenhetene, men nå er jeg jo også en stor fan av Unni, og da fikk det bli slik.Det ble en het opplevelse fra start til slutt, og de ca 50 publikummerne fikk servert noe av det beste innen norsk pop, fra en lun, opplagt og glad Unni Wilhelmsen.

See all pictures here