Home » Artikler

Vestlandsfanden lagde fest på Lista

01.04.2012


Publikum var i storform, og Vestlandsfanden belønnet med gavedryss av deres siste CD

For mange artister har Vestlandsfanden vært et springbrett til karriere i andre band.
Ikke få har startet som musiker i Haugesundsbandet, kjent for sine folk-rock toner, med tekster som oftest handler om livet, både på godt og vondt.
Med utallige fengende låter og gode tekster, har bandet hatt stor suksess gjennom tidene, og de har vært på en nær evig turnè siden bandet startet i 1979.

Kveldens adresse var Vestheim Hotel på Lista, et idyllisk sted rett ved den gamle militære flyplassen som er nedlagt, men som er operativ i privat eie i dag.
Stedet har en flott natur, og egner seg også bra for konserter med både små og store scener i bygninger etter den gamle militærleiren.
For et par år siden holdt Slade en vellykket konsert her i en av de store flyhangarene, men i kveld var det en mellomstor scene på hotellet som ble brukt, og en mer ”fest på lokalet” konsert.

Reidar Brendeland m/ band kjørte hitparade i kveld

Vi møtte et band i storform, og de starter konserten med sangen Ruteknuseren. Folk var med fra første note og det ble bare bedre og bedre utover i konserten, etter som de største hitene begynte å trille ut.
Reidar premierte de som sang høyest med CD-plater, utdelt fra scenekanten. Stemningen gikk etter hvert helt i taket, og siste halvdel av konserten var en ren hitparade der de spilte mange kjente og kjære sanger.


Ellevilt publikum sang for full hals

Vi registrerte at blodfansen i front sang med til alle sangene, til stor glede for bandet.
Vi har stor respekt for Reidar Brendeland som har bygd stein på stein med Vestlandsfanden.
Få norske musikere har lagd så mange bra sanger, og gjennom årene har hver en krink og krok i Norge hatt besøk av denne giganten av en artist.
Det er nok ikke siste gangen vi er på konsert med dette bandet.

Se alle bildene her
Se alle publikumsbildene på vår Facebookside her
 

For annonsering, salg, tips eller andre henvendelser kontakt: post@artistfoto.no