Home » Artikler

Pagan's Mind imponerte på Goat Rock Festivalen i Tvedestrand

18.08.2012

Da tok Undertegnede og medbrakt fotograf turen til Solfjellparken i Tvedestrand for å sjekke ut den aller første utgaven av Goat Rock Festival. Dette er en festival som hovedsaklig byr på artister fra Aust- Agder og Telemark.

Fredagen var det en gratiskonsert i Tvedestrand sentrum med noen av bandene som også spilte Lørdagen.


Bulk fra Arendal (Foto: Odd Kenneth Myre)

Vi kom litt sent ut i programmet denne Lørdagen som begynte allerede i 14, tiden på dagen, og gikk glipp av band som Ørkenkjøtt, Greyzone, Rockebandet Ændal, Valerie, Emanuel Desperados og Predaking.

Det første bandet vi fikk med oss denne kvelden var jentene i Indierock bandet Jane Helen fra Arendal, som overbeviste med sin energiske opptreden foran et relativt fåtallig publikum. Dette så ikke ut til å bry dem nevneverdig.

Neste band ut var Bulk, også fra Arendal som dro flere publikumere frem mot scenen med sin stoner metal.

Så var det klart for kveldens headliner Pagans Mind fra Skien som steppet inn på kort varsel da Heroes And Zeroes ble forhindret i å stille. Pagans Mind er et band undertegnede har sett live flere ganger og de slutter aldri å imponere med sin delikate melodiøse prog rock.En bayer må til når man er tørst! (Foto: Odd Kenneth Myre), Pagans Mind

Vi fikk høre låter fra deres siste album, Heavenly Ecstacy som for alvor har satt dette bandet på kartet også Internasjonalt.

Halsbrekkende kombinerte gitar/synth soloer, tight rytmeseksjon og en vokalist som sylskarpt treffer de høye tonene gjorde dette til en skikkelig høydare av en konsert og en flott avslutning på kvelden.


Pagans Mind (Foto: Odd Kenneth Myre)

Det kunne godt ha vært flere publikumere til stede, anslagsvis så var det rundt 300 betalende på festivalen. Med bedre forhåndsreklame så burde nok ikke det være noe problem. Vi er ihvertfall imponerte over festivalen og festivalområdet, og kommer gjerne tilbake neste år, og oppfordrer flere til å gjøre det samme.

Tekst: Geir Roger Hagen
Foto: Odd Kenneth Myre


For annonsering, salg, tips eller andre henvendelser kontakt: post@artistfoto.