Home » Artikler

Plumbo satt ny besøksrekord på Lyngdal Dyrsue

08.09.2012

Vi har aldri sett så mange folk på arenaen på Lyngdal Dyrskue før. Etter at Plumbo vant Spelemannprisen i sjangeren årets hit, med sangen ”Møkkamann”, har vi sett en formidabel økning i popularitet for dette bandet.


Plumbo skapte bra stemning  i Lyngdal

Lyngdal Dyrskue har alltid vært flinke til å booke band som trekker enormt med folk. Men i år slo de alle rekorder, og det var så lang kø av folk som ville inn, at de var nødt til å utsette konsertstart med 15 minutter.

Plumbo leverte sakene bra, og de sparte de beste hitene til slutt. Vi fikk også høre et par låter fra det nye albumet ”Rådebank”, men ingenting svinger som ”Møkkamann” og ”Ola Nordmann”, noe stemningen viste. Det ble allsang og en utrolig bra stemning.


Se alle bildene fra konserten med Plumbo her

Konsertarenaen er innelukket av store biler, busser og trailere, noe jeg likte svært dårlig. Det skaper en fæl ekkolyd fra musikken, og det er umulig å få sett bandet for de som heller ønsker å stå i bakgrunnen. Det var rett og slett for liten plass til publikum i kveld, og festivalen bør ta hensyn til dette ved senere konserter. Manko på plass er det absolutt ikke om man ser på arealene de bruker totalt på hele Dyrskuet.


Stappfull arena vitner om populariteten til bandet Plumbo