Home » Artikler

Giganten Wyclef Jean til Kick Scene

10.02.2013

Å få oppleve denne artisten på en intimkonsert på Kick med ca 700 tilhørere, må anses for å være helt utrolig. Det kan umulig være mange i verden som har fått med seg noe slikt gjennom tidene.
I regi av at Kristiansands-festivalen "Palmesus" fyller 5 år i år, feiret de med å få artisten til byen og dens beste rockescene, Kick Scene.Artisten ble født på Haiti og kom til USA som flyktning. Her vokste han opp i Brooklyn, New Jersey i et ganske tøft miljø,som nok har vært med å prege musikken hans.

Wyclef Jean er ikke bare kjent som en av verdens mestselgende artister innen sin sjanger, men også som en stor musikkprodusent med samarbeid med flere andre store artister. Jeg nevner blant annet Bono fra U2, Shakira og Whitney Houston.

Denne iskalde fredagskvelden fikk vi oppleve en artist som skapte en magisk stemning og mye varme på Kick Scene. Sang nummer to fremfører han som en rolig og nesten akustisk versjon av ”Gone Till November”.
Det ble bare bedre og bedre utover,og det ble en uforglemmelig kveld. Folk danset og koste seg mens hitene peiset ut som perler på en snor.

For oss var det første konserten på Kick i år, og du verden for en pangstart på året!

Se alle bildene fra konserten her