Home » Artikler

Dansefest suksess på Farsund Fjordhotell

12.02.2013

Lørdag kveld var det duket for årets første dansefest på Farsund Fjordhotell. Hotellets restaurant var dekket til fest, og topp underholdning var booket inn for anledningen.

Dansebandet Scandinavia var i sin tid et av Norges mest populære danseband, og har hatt en rekke store dansband hits opp gjennom åra. Bandet fikk også tildelt Spellemannsprisen i 2001 og 2005. I 2009 valgte det populære bandet å legge opp, og bandets medlemmer satset på andre prosjekter.


Fra venstre: Steinar Storm Kristiansen, Eirik Johansens og Terje Mårstad

Réunion
Tilfeldigheter ville det slik at Steinar Storm Kristiansen og Terje Mårstad i 2010 møttes igjen til en spillejobb, og etter det har de så å si vært fullbooket. Mange hadde gledet seg til å høre disse artistene igjen, og publikum fikk enda mer for pengene da duoen ble utvidet til trio og vokalist Eirik Johansen gjorde comeback etter 4 år siden sist jobb med Scandinavia.

Eirik Johansens comeback i dansebandmanesjen gledet mange, og har skapt stort engasjement på sosiale medier. Mannen med den store stemmen gjorde en fremragende opptreden på hotellet, og stortrivdes med å være tilbake på scenen igjen. Terje Mårstad som var bandets aller første vokalist på slutten av 80- tallet leverte også en meget solid opptreden og serverte gode svenske dansebandslagere på rekke og rad denne kvelden.


Eirik Johansens på gitar og Terje Mårstad vokal

Dansefest suksesser
Farsund Fjordhotell var for mange år siden kjent som et «dansehotell».  Musikken har variert  med årene, men fortsatt fylles restauranten når det bys opp til dansefest.

Ricardo Sousa, direktør ved Farsund Fjordhotell er svært fornøyd med helgas Scandinavia fest, og kan fortelle at hotellet har mange spennende arrangementer på gang.

Se flere bilder fra konserten her

- Dansekvelden med Scandinavia trioen var en stor suksess for oss, da vi hadde fullt hus både på rom og bespisning. Dansegulvet var fullt fra første til siste tone, og vi vi fikk veldig mange positive tilbakemeldinger på dette arrangementet. Neste danseweekend er 5.oktober med PK og frem mot den tid har vi også mange andre spennende ting, bla. St.Patrick`s day med irsk musikk samt country fester. I 2014 har vi planer om å videreutvikle dansefest konseptet til 3-4 ganger i året.

Tekst: Laila Røynestad

Vi legger også ved en video fra konserten . Sjekk ut!