Home » Artikler

Return besøkte Lyngdal

17.06.2013


Det ble nær fullsatt arena når Return gikk på scenen

Rosfjord Beachparty etablerte seg for tre år siden, og har blitt en solid festival med mange besøkende og store artister på programmet.

Vi besøkte strandfesten på fredagen, for å få med oss tre band: Gledeskompaniet, Radiojam og Return. Gledeskompaniet og Radiojam er lokale band vi har sett flere ganger før, men Return var nytt. Det er alltid litt spesielt når band man hørte mye på før i tiden, dukker opp , og for oss er Return et slikt band.

Bandet slo gjennom med albumet Attitude i 1988, og hele plata er fylt med gamle landeplager som ”Bye bye Johnny”, ”Change the attitude” og ”The loner”.

Oppvarmingen med Gledeskompaniet og Radiojam ble en bra match. De fikk stemningen til topps, der folk danset og koste seg.  Da Return gikk på scenen, kokte det blant publikum.

Return åpnet med sangen ”Change the attitude”.
 Det hørtes helt forferdelig ut, der jeg stod bak ved miksebordet. Vokalisten hadde tilsynelatende store problemer med stemmen, og lyden var heller ikke mye bra. 

Men det ble mye bedre utover i konserten, heldigvis.

Det ble mange bra sanger fra et kjært band for mange, og sjekk ut videoklippet under her:Sjekk også ut bildegalleri av artister fra tidligere år, på Rosfjord Beachparty: