Home » Artikler

The Hooters leverte bra på Odderøya

13.07.2013

Odderøya Live booket det legendariske bandet The Hooters til fredagen.

Spenningen var stor da de entret scenen, for jeg var en stor fan av de på 80- og 90-tallet. Musikken ”står seg” meget bra, noe vi fikk oppleve utover i konserten.

Karismatiske Eric Bazilian styrer showet fra første sang, med vokal tilsatt en stor dose humor, og med en innlevelse vi sjelden ser.  Han hadde så mange grimaser at det var moro å se gjennom bildene i ettertid.

Han har i hovedsak leadvokal, men trakterer også diverse instrumenter, som setter en ekstra spiss og særegenhet på musikken til The Hooters, med hjemmeadresse Pennsylvania, U.S.A.
Etter tredje sangen tar han seg tid til å si – ”Takk for fremmøtet i kveld, folkens. Vi skal spille veldig mange coversanger i kveld.”

Med listen over egne coversanger, ble det den største hitparaden vi noen gang har opplevd i Bendiksbukta.


Eric Bazilian

De er velspilte, og lydteknisk er det en stor utfordring å få frem alle elementene i musikken, men lydteknikerne klarte det veldig bra.

De fremfører den ene hiten etter den andre, og vi fikk servert det ypperste fra 80- og 90-årene, som var bandets storhetstid. Hvem husker vel ikke sanger som Johnny B, Satellite, 500 miles, All you zombies, And we danced og Where do the children go.Hold deg oppdatert på festivalfronten. Følg oss på Facebook!

I fjor fikk vi John Fogerty, og i år The Hooters. Odderøya Live har teft for å booke band vi ikke ser andre steder. Derfor skiller festivalen seg ut positivt, og er blant årets favoritter, for vår del.

Om man skulle trekke frem noe negativt, var det lørdagens Avicii og David Guetta. Man kunne med fordel brukt Idrettsplassen like nedenfor, med så fullstappet arena. 7-8000 mennesker er for mange i Bendiksbukta, synes vi.

Bildegalleri fra årets artister på Odderøya live: