Home » Artikler

Nelly Furtado skapte god stemning på Palmesus

24.07.2013

Artistfoto besøkte for første gang Palmesus, på Bystranda i Kristiansand.
Festivalen profilerer seg som en strandfest, og er lokalisert på en av Norges fineste strender, med bare fem minutters gange fra Kristiansand sentrum.

Vi kom i strålende solskinn med 25 grader i skyggen, og det første vi møtte på var et par strand-babes, som danset i vannet.
Det var tydelig at folk koste seg med god drikke, bading og soling over hele arenaen.Musikalsk fikk vi med oss tre artister: Sirkus Eliassen, Nelly Furtado og Faithless.
Kompani Eliassen varmet opp, og skapte ellevill stemning. Høyt tempo og fete sommerlåter passet bra for det fremmøtte publikumet. Mange kom mot scenen under konserten, mens andre bare satt og nøt musikken i en ”laidback” stil på avstand. Det var relativt bra oppmøte til å være så tidlig på ettermiddagen, noe vi ikke er vant med fra typisk ”trege sørlendinger”.

Se alle bildene fra årets Palmesus her

Nelly Furtado var alle tiders booking, for det var tydelig at mangeav de fremmøtte digget musikken.
Jeg er ikke noe stor fan av henne, og synes heller ikke konserten ga så mye. Det blir for få hits som funker i en livesetting.


Nelly Furtado

Faithless, med Maxi Jazz i spissen, var store greier.
Det ble et fyrverkeri av fete rytmerfra 90-tallet, der man kjørte en tre-sangers intro,før hovedpersonen Maxi Jazz kom på scenen.
Han tok oss tilbake til glemte tider med sanger som God is a DJ og Insomnia. Bassen i piten var så ekstrem at vi følte oss filleristet.


Maxi Jazz og Faithless var i storform

Palmesus solgte ut alle billetter til årets festival, og neste års datoer er allerede satt.
Vi vil være tilbake på Bystranda 4. og 5. juli neste år, for vi likte godt strandfesten.
Sjekk ut mer om Palmesus her www.palmesus.com

Hold deg oppdatert på festivalfronten. Følg oss på Facebook!