Home » Artikler

Helldorado rocket Sjøboden

14.12.2013

Dette var vårt første møte med ”Sjøboden Live Scene” i Mandal. Loftet som blir brukt er velfungerende konsertlokale til små intime konserter. Konseptet er veldig likt det ”Six-Pence Pub” i Kristiansand har kjørt et par år, med stor suksess.

Vi likte oss svært godt i dette trivelige lokalet, og det var gammel og ung som hadde møtt frem for å få med seg kveldens konserter.


Benedicte Gran leverte en solid konsert på Sjøboden Live Scene

Først ut var Benedicte Gran, som hadde med seg Tone Hille Bringsdal på trommer. De leverte en fin akustisk preget konsert med rolig låter. Benedicte har stor innlevelse og virker ekte og ærlig med sangene sine.

Det ble høy temperatur og folk ropte på ekstranummer da hun gikk av scenen.  Benedicte kledde scenen helt perfekt, og slike konserter passer som hånd i hanske på Sjøboden.

Se flere bilder fra konsertene på Sjøboden  her

Hovedbandet denne kvelden var Helldorado.

Vi kom i prat med en del folk på utsiden av puben og lovordene haglet, for flere hadde fått med seg bandet sist de spilte på Sjøboden. Selv har jeg ikke registrert bandet på min evige turne, og har heller ikke egentlig hørt så mye om dem.

Vel, det ble en pangopplevelse.  Lydbildet er preget av dyp gitar sound, blandet med lekker trompet i høye toner, til en svært energisk vokalist.


Vokalist og gitarist Dag Vagle er en energisk fronfigur i bandet Helldorado

Sangen ”Johnny`s Song” er et godt eksempel på dette, der man får frem det beste av dette bandet.  Egentlig en rolig sang som har et eller annet råskap i seg, og flere av de andre sangene har stor likhet til dette.

Scenen er i minste laget for så mange musikere, men opplevelsen var likevel bra. Hadde man fått seg en sitteplass, hadde kvelden blitt helt perfekt.Hold deg oppdatert på konsertfronten. Følg oss på Facebook!