Home » Artikler

Spennende konsertsommer i Ravnedalen

05.06.2014

Nok en sommer er det duket for flere spennende konserter på Cafe Generalen. Høydepunktene står i kø, og vi i http://www.artistfoto.no/ håper på å få med oss flere av dem!
 


Byens beste burger er fint på konsert. Foto: Sveffe / Artistfoto.no

Vi skulle jo selvfølgelig gjerne ha vært tilstede på alle sommerens konserter, men må dessverre prioritere og har derfor forsøkt å plukke ut noen konserter som vi skal gjøre vårt ytterste for å få med oss. Sesongen begynner bra med Thom Hell fredag 6.6., den konserten må vi på. Uken etter, fredag 13.6., skal vi ha med oss det strålende Neil Young-tributebandet Ragged Glory. Det gleder vi oss ordentlig til! To uker senere blir det dobbeltkonsert: Jonas Alaska fredag 26. og Tommy Tokyo lørdag 27.6. Spesielt til konserten med Tommy Tokyo har vi store forventninger! I juli prøver vi å få med oss Paal Flaata lørdag 5.7. I august blir det konsert med Erik Faber 8.8. og Moddi 22.8. Dette blir forhåpentligvis en rekke med fine konsertopplevelser!De bookingsansvarlige på Cafe Generalen har gjort en flott jobb og har satt sammen et allsidig og spennende program. Vi kunne gjerne ha gått på alle konsertene vi, men må altså dessverre prioritere litt. Av de konsertene vi har valgt bort, men gjerne skulle ha gått på, er det spesielt konserten med Erlend Ropstad 1.8. som peker seg ut, men Ropstad var vi jo på konserter med i påska.

Alt i alt et strålende program! Vi i Artistfoto håper at folk kjenner sin besøkelsestid og blir med på å sørge for nok en strålende konsertsommer i Ravnedalen.

Sjekk ut Facebooksiden til Cafe Generalen her