Home » Artikler

Odderøya Live 2014 - Noe for enhver!

08.07.2014

Odderøya Live 2014 nærmer seg med stormskritt! Og nok en gang presenterer arrangøren et program med noe for de fleste!

I følge hjemmesiden til Odderøya Live, står det følgende på plakaten kommende helg:

11. juli:

Backstreet Boys: 22:00

Morten Harket: 19:55

Maria Mena: 18:10

Alice & the Mountain: 17:00

12. juli:

Bob Dylan: 22:15

Anne Grete Preus: 20:15

Sordal: 18:45

Jonas Alaska: 17:05

For å kjøpe billetter trykk her

Man gjør seg vel neppe fortjent til tittelen «klarsynt» dersom man spår at damene kommer til å utgjøre hoveddelen av publikummet på fredagskvelden. Da toppes plakaten av Backstreet Boys. Gruppa debuterte med albumet Backstreet Boys i 1996 og fulgte opp med Backstreet's Back i 1997. Så sjansen for at damer i tretti- og førtiårene, som vil se sin ungdomstids helter kommer til å utgjøre flertallet av publikum, er vel relativt stor! I tillegg kommer helt sikkert Morten Harket og Maria Mena til å trekke en del publikum, de har begge mange fans. Sammen med Alice & the Mountain blir dette en allsidig kveld.


Sist vi så Morten Harket var på Sør Arena 2010, sammen med a-ha. På fredag går han solo på Odderøya

lørdagskvelden er det gamle helter som står øverst på plakaten. Det blir selvfølgelig utrolig kjekt å få se legenden Bob Dylan i Kristiansand, dette blir nok sannsynligvis eneste mulighet til det. Dylan bør trekke en haug med folk! I tillegg har også Anne Grete Preus  vært i gamet lenge. Hun kommer nok til å trekke en del folk, hun også. For «nykommeren» Jonas Alaska må det være utrolig spesielt, og kanskje skummelt, å få stå på samme scene som et av sine store forbilder? Det er uansett alltid kjekt med artister fra landsdelen som gjør det bra, så Alaska er velkommen I tillegg opptrer også Sordal på lørdagen.


Jonas Alaska er klar for Odderøya Live på lørdag

Det er vanskelig å hevde at Odderøya Live er en nyskapende og spennende musikkfestival, for det er den ikke! Men det har vel heller aldri vært festivalens intensjon? Odderøya Live presenterer et program som de aller fleste vil kunne like. Festivalen fremstår som en folkelig musikkfestival. Det mest nyskapende og spennende er det vel de «lokale» artistene Alice & the Mountain og Jonas Alaska som står for. Resten av artistene må vel kunne karakteriseres som relativt trygge kort! Men gøy blir det, uansett! Det er veldig kjekt at arrangøren har klart å få Bob Dylan til Kristiansand på lørdagskvelden. Det blir, uten tvil, en stor opplevelse å få se og høre legenden her i Kristiansand! På fredagskvelden kommer nok Backstreet Boys  til å lage en kjempestor mimrefest for et stort og primært feminint publikum. Vi gleder oss til begge dager!

Mer info på websiden til Odderøya Live her