Home » Artikler

Rotting Christ imponerte i bibelbeltet!

14.09.2015

Tekst: Svein Erik Wiig / Foto: Svein Erik Nomeland
Fredagens headliner under årets Southern Discomfort, Rotting Christ har tatt turen fra Hellas for å vise sørlandet hvordan metal skal fremføres.


Gitarist George Emmanuel ga alt på Kick Scene denne aftenen

Bandet er for legender å regne i ekstrem-metal sjangeren, og har eksistert siden slutten av 80-tallet. Musikken de fremfører er veldig stemningsfull, og rituell i låtoppbyggingen. Dette klarte de på imponerende vis å gjenskape live på Kick denne fredagen, noe som gjorde kvelden til en magisk aften.

Sjekk ut låtene Grandis Spiritus Diavolos eller den fantastiske Χ Ξ Σ (666) som ble fremført på imponerende vis. En opplevelse som ga konstant gåsehud. Herlig. Litt synd bare at det var noe glissent i lokalet denne kvelden. Når disse mesterne tar turen helt fra Hellas så bør man ta seg bryet med å ta turen fra Søgne, Mandal eller Vågsbygda.

Støtt opp om vårt arbeid og følg oss på Facebook her

Når det er sagt så er vel sjangeren såpass smal at det kanskje bare var oss som hadde møtt opp denne kvelden som finner glede i denne type musikk i landsdelen vår? I såfall synd. Hørte ei låt med Taylor Swift på radioen her om dagen. Ungdommen liker visst henne. Grøss og gru. May Christ Rot.

Sakis Tolis har vært med i bandet siden starten i 1987

Se resten av bildene fra konserten her