Home » Artikler

Imponerende nivå på årets Sørveivartister!

20.11.2015

Tekst: Bror Olav Andreas Skrede / Foto: Svein Erik Nomeland
Artistfoto tok oss en runde på fredagens Sørveivkonserter og fikk med oss en liten håndfull med opptredener. Fellesnevneren for dem alle, var at artistene holdt et imponerende høyt nivå.


Philco Fiction var først ut på Sørveiv og imponerte både skribent og fotograf

Jeg startet kvelden med Philco Fiction på Kick. Et bra band med fengende pop-melodier. Turen videre gikk til Håndverkeren og konsert med Ingvild Koksvik. En imponerende stemme, men litt for kjedelig musikk for min smak. Neste stopp var Aladdin og Frøder. Det var tydeligvis mange som ville ha med seg denne konserten, for det var smekk fullt i lokalet. Utrolig bra musikk, men på grunn av folketrengselen bevegde jeg meg videre til Charlies og konserten med Jadudah. Det var, og ikke uten god grunn, like trangt der. Jadudah var et utrolig positivt bekjentskap, utrolig fengende musikk. Kvelden ble avsluttet med Erlend Ropstad, som aldri skuffer.


Ingvild Koksvik spilte på Håndverkeren

Se alle bildene vi knipset under Sørveiv her

 

Nivået på artistene jeg fikk sett, var imponerende bra. Dersom de øvrige artistene var like bra, kan man ikke annet enn å ta av seg hatten for hva gjengen bak Sørveiv har fått til.


Publikum på Håndverkeren