Home » Artikler

Fullt hus for Unni Wilhelmsen på Håndverkeren

27.04.2016

Tekst: Bror Olav Andreas Skrede / Foto: Svein Erik Nomeland
Lørdag 23.4.2016 spilte Unni Wilhelmsen konsert for et utsolgt Håndverkeren. Som forhåndsomtalen lovte, ble det en blanding av eget materiell og coverlåter, da først og fremst fra Wilhelmsens deltakelse i «Hver gang vi møtes». Jeg tipper at de fleste i publikum først og fremst kjenner til Unni Wilhelmsen gjennom hennes deltakelse på nevnte TV-program, og de var nok strålende fornøyde med artistens låtvalg, «Blodfansen» var nok mer skuffa over låtvalget, og hadde ønsket seg mer av Unni Wilhelmsens egenproduserte musikk.


Unni Wilhelmsen (Arkivfoto)

Uansett, Unni Wilhelmsen er en stor entertainer, på alle måter! Hun hadde godt grep på publikums oppmerksomhet gjennom historiefortellinger mellom sangene. Jeg tror aldri at jeg har opplevd at en artist har klart å bruke en time og tre kvarter på å komme seg gjennom tolv nummer, men det gjorde altså Unni Wilhelmsen denne lørdagskvelden på Håndverkeren.

Sjekk oss ut på Facebook!

Personlig ville jeg gjerne hatt mer musikk og mindre prat, og det hadde også vært mer interessant med en større andel egenproduserte nummer fra artistens side. Men Unni Wilhelmsen er uten tvil en svært dyktig og profesjonell artist, men altså litt for mye prat og litt for lite eget låtmateriell for min smak. Men publikum var superfornøyde og det er alltid morsomt med fulle hus!

Låtliste:
 

1.    «This Means U To Me Now»
2.    «Told you» (Eva & the Heartmaker)
3.    «Anything ‘Bout June»
4.    «Aleksander Kiellands plass» (Lillebjørn Nilsen)
5.    «Farmors hus» (Wenche Myhre/Jan Eggum)
6.    «Pedestrian Snow»
7.    «90-metersbakken» (Di Derre)
8.    «Skakke gi opp» (Admiral P)
9.    «Orange»
10.  «Won’t Go Near You Again»
11.  «Laik dæt» (Ravi)/«Til meg»

Ekstra:

12.  «Both Sides Now» (Joni Mitchell)