Home » Artikler

Samantha Fox kom med kjæresten til We Love The 80s i Stavanger!

02.06.2016

Tekst og foto : Svein Erik Nomeland
Så var det duket for en musikalsk 80-talls fest igjen, og denne gangen reiste vi til Stavanger og Sørmarka Arena. I 2014 fikk vi også med oss showet, men da på Telenor Arena i Oslo. ( Paul Young på bildet under her).

Setlisten i år var som følger:


Det ble et nonstop show der vi fikk servert hiter fra de største artistene på 80 tallet.. Hans Aaseths orkester, kjent som blant annet husorkesteret til NRK, leverte det musikalske til de første bandene som opptrådte, mens blant annet Opus og Alphaville stilte med fullt band.


Samatha Fox og Hans Aaseth rocket scenen bra sammen!

Flere av publikummerne stilte i tidsriktig bekledning, og dette var veldig moro. At harryfaktoren var høy, gjorde jo ingenting, når de feteste låtene fra 80-tallet trillet ut av det gigantiske lydanlegget.
Ja, hele kvelden var en stor hitparade. Opus prøvde seg på et par ukjente låter, og det var helt tydelig at publikum kjølnet ned. Folk kommer på disse showene for å høre hitlåtene, og ikke noe annet.

Se alle bildene fra årets 80s show herTidsriktig antrekk på We Love The 80s i Stavanger

Alphavilles vokalist slet grusomt med stemmen da vi så han på Retrofestivalen i Kragerø sist sommer, og det var ikke bedre denne gangen. Han har store problemer med å komme opp i de høye partiene, og det ødelegger mye av opplevelsen av dette legendariske bandet.

Samatha Fox våknet til liv da hun hørte at Alphaville satt i gang med sangen «Forever Young», og hun kom ut i piten sammen med sin norske kjæreste for å overvære dette. Hun hadde med seg en vakt som voktet at vi ikke knipset bilder av paret, men vi fikk selvfølgelig lurt til oss noen bilder.


Samatha Fox sammen med kjæresten Linda Birgitte Olsen fra Vesterøy

Databasen vår med bilder av artister fra 80- og 90-tallet begynner å bli proppfull, og det har vært en sann glede å være tilstede på omtrent hver av disse konsertene.
Når man har vært ungdom i tidsrommet, er det kjempegøy å møte gamle legender på scenen.
Publikummet var nok ikke langt unna min egen alder, og vi snakker omtrent 35 år pluss.

Sørmarka Arena i Stavanger fungerer veldig fint til konserter av dette slag, og det meste så ut til å gå knirkefritt denne kvelden.


Belinda Carlisle storkoste seg i Stavanger og levere mange gamle gode hiter