Home » Artikler

Halvdan Sivertsen

06.09.2008

Halvdan Sivertsen er kjent som den humoristiske artisten fra Bodø med et arsenal av gode selvkomponerte låter. Vi i artistfoto så virkelig frem til denne konserten med en av norges dyktigste artister.
Halvdan er en meget alsidig artist med godt humør. Tekstene er spekket med humor og alvor, noe som kan få enhver til å le eller grine.

Han har en karriere fra NRK som barne-tv vert og visesanger, sammen med Vibeke Sæther og Labbetuss. Generasjonen som er vokst opp og fikk med seg dette, har nok gode minner om Halvdan som en kjær tv-onkel hvor han sang sine viser sammen med Geir Børresen som Labbetuss på fanget.
Han er også engasjert i Gitarkameratene og fikk sin første Spellemannspris i 1981 for platen "Liv laga". Flere priser er vunnet senere for hans eksepsjonelle arbeid innen norsk pop og visesang.

Vi får høre sanger som førr ei dame, 10 000 tommeltåtta, Venner for livet og mye annet fra den kjente og kjære artisten. Vitsene mellom sangene var så bra at en rungende latter bølget seg gjennom arenaen hver gang. Halvdan viser seg som en utrolig dyktig artist med beina godt plantet på jorda. Han hadde også evnen til å få folk til å le og kose seg i den halvanne timen han holdt på.

Se bildene fra konserten her