Home » Artikler

Monroes

08.08.2008

The Monroes er et utpreget 80-talls band som lever godt på denne musikalske tidsepoken enda. Det ble produsert utrolig mye bra musikk i dette tiåret og The Monroes var et av disse bandene. Duoen ble startet av Eivind Rølles og Lage Fossheim og de ga ut sitt første album i 1983 ved navn "Sunday people". Deres oppfølger kom hakk i hæl med albumet Face another day i 1985 med blant annet top-hit'en Cheerio som herjet hitlistene i lang tid.

Vi Artistfoto har stor respekt for disse artistene med det låtutvalget som de har. At de skulle komme til Mandal og Skalldyfestivalen passet som hånd i hanske. De trefffer et bredt publikum alt fra bestemor til barn med de velkjente hit'ene sine. Arenaen var stufull og køen utenfor var over 50 meter før konserten. Mange fikk ikke med seg konserten pga dette, noe som var synd.

Konserten var utrolig bra og de briljerer med den ene hit'en etter den andre. Karismatiske Lage Fossheim trives på scenen og han drar stemningen til topps. Vi var redd han skulle falle utfor scenekanten en stund, der han stod og strakk seg mot folk med det ene grimaset etter det andre. Vi sitter igjen med et solid inntrykk av dagens Monroes konsert, der vi føler vi fikk servert det beste fra norsk 80-tall.

Se resten av bildene    fra konserten her