Home » Artikler

Communic

19.06.2009

Bandet består av vokalist Oddleif Stensland, Bassist Erik Mortensen og trommis Tor Atle Andersen. Oddleif og Tor Atle var tidligere medlemmer av Kristiansands bandet Scariot men sluttet der da de ville satse 100 % det nystiftede bandet Communic. Bassisten Mortensen ble med etter kort tid og de ble da den besetningen som i dag.

I 2004 gjorde de platekontrakt med Nuclear Blast som ga bandet et skikkelig løft oppover i karrieren. De har stort sett fått toppkarakterer fra en samlet musikkpresse for alle albumene som er utgitt, og har turnert i store deler av Europa.

 Det var veldig gøy at Mandalsbandet ville stille opp på Venterommet i regi av Mandal Rockeklubb i kveld. Vi i artistfoto kunne ikke la denne sjansen gå fra oss og troppet opp på konsertene for å få noe skikkelig metal. Ja for Communic var ett av tre band som spilte og vi fikk med oss hele lineupen som i tilegg var Black Saint fra Mandal og Inminor fra Kristiansand. To andre band som også imponerte må jeg si.

Synd at det bare var halvfullt lokale, noe som er vanskelig å forstå når et band som Communic går på scenen. Men det er mye mulig at musikken treffer et mer voksent publikum, som gjerne vil ta seg en øl når de går ut og her var det bare rusfritt i kveld.
Bandet er teknisk meget dyktige og de leverte en meget bra konsert i kveld.


Bassist Erik Mortensen
var stort sett progressiv metal det gikk i og til tider beinhardt, men også silkemykt. Blandingen var fin og de imponererte! Oddleif klarte også å dra stemningen opp til det noe avventende publikummet som møtte frem.
Folk myknet etter hvert og vi er veldig glad vi fikk med oss denne musikalske kvelden.

Neste gang vi ser Communic så blir det nok på en storscene en eller annen plass, for det er der de normalt er å finne.
Neste stopp for bandet er Samfest Rock i Romania neste måned.

 See all pictures here

Ta kontakt på post@artistfoto for salg og spørsmål