Home » Artikler

Zerozonic

31.01.2009

Zerozonic er et meget fremgangsrikt band som samler noen av Sørlandets dyktigste musikere innen metalen. Bandet består av musikere som tidligere har spilt i Satyricon, Green Carnation samt at Bassisten spiller pr i dag for Stavangerbandet Tristania. Tilbakemeldingene jeg har fått om Zerozonic fra tidligere konserter er utrolig bra. En kjenning som så dem på Hove i fjor, påsto faktisk at de leverte den beste konserten der. Med slike tilbakemeldinger så kan man si at jeg virkelig gledet meg til denne konserten på Hjørnet.

Da Leo druste i gang metalinfernoet sammen med Peisys på gitar, så måtte man holde på lua. Mr peisy har bare sinnsyk kontroll på gitaren og man ser de 3 årene han spilte i Satyricon har vært med på å forme han til kanskje en av Norges beste gitarister. Utrolig samspill på alle guttene og jeg vil påstå at jeg ikke har hatt større liveopplevese siden Hate på Screamfest i fjor. Jon Eirik var step inn for Jacson på trommer og gjorde også en formidabel jobb.

Det handler mye om spilleglede, bra låter som treffer rett i mellomgulvet, samt om artister som bryr seg om å dra en konsert til topps. Jeg håper jeg får se dette bandet på en storscene på en av festivalene senere. Det fortjener de virkelig og akkurat som de var best på scenen til Hove i fjor vil jeg påstå det er den beste konserten på Hjørnet til dags dato for mitt vedkommende.

Zerozonic hadde med seg Ground Zero System som oppvarmingsband i kveld. Et meget spennende Kristiansandband som også levere bra, som vi helt sikkert få se mer til senere.

See all pictures here