Gledeskompaniet

Foto, artikler og konserter

Relaterte artikler

Ose Countryfestival
[14.09.2010]
Ose Countryfestival har utvidet med en dag, og dette er meget positivt synes vi. Man får absolutt mer bredde når man satser på flere sjangre enn bare countrymusikk, for det var tanken med denne dagen. Nå blir det litt feil å si bare country, for de har jo svingt innom litt andre typer stiler tidligere, men ikke skjært slik ut som tanken med kirkekonsert.
Ose Countryfestival 2009
[17.07.2009]
Det var på håret at det ble noe Countryfestival i år etter at den gamle primus motor, Knut William Bygland emigrerte deler av året til USA, og ikke hadde tid til alt arbeidet med festivalen lengre. Heldigvis så en gjeng lokale krefter og musikere verdien i å føre Williams arbeid videre.
Gledeskompaniet gledet Lillesandspublikummet
[20.05.2012]
I kjipt duskregn tok vi turen til sommerbyen Lillesand der det var konsert med Gledeskompaniet, kjent for sine sommerfriske festsanger på kav Kristiansandsdialekt. Vi kjenner bandet fra tidligere tilstelninger, og med sine allsangslåter går tempen alltid opp med dette bandet på scenen.
Ose Countryfestival 2012
[23.07.2012]
Triste greier at Ose Countryfestival muligens er kjørt for siste året i år. Vi registrete glissent besøk fredag og lørdag, og det satte en demper på den ellers meget livlige festivalen i sentrum av Setesdal, Ose.
Return besøkte Lyngdal
[17.06.2013]
Rosfjord Beachparty etablerte seg for tre år siden, og har blitt en solid festival med mange besøkende og store artister på programmet. Vi besøkte strandfesten på fredagen, for å få med oss tre band: Gledeskompaniet, Radiojam og Return.