Mental Disaster

Foto, artikler og konserter

Relaterte artikler

Candlemass forhekset Kristiansand
[15.09.2012]
Candlemass albumet Epicus Doomicus Metallicus fra 1986 er fremdeles på topp 3 i platesamlinga mi. Og de 3 påfølgende albumene Nightfall, Ancient Dreams og Tales of Creation er nesten like bra.
In Vain rocker hjembyen
[15.09.2012]
In Vain er et relativt ungt Kristiansandsband som snart er klar med sitt tredje ablum. De to første, The Latter Rain og Mantra har fått mye og velfortjent skryt så det skal bli spennende å følge disse gutta videre.
Solefald spiller endelig live
[15.09.2012]
Duoen Solefald har gitt ut hele 7 plater siden 90-tallet, men liveopptredener har det vært smått med. Nå har de fått med seg In Vain som liveband og for første gang i dette årtusenet kunne vi endelig se gutta på scenen.
Mental Disaster thrasher sixpence
[14.09.2012]
Det feteste med sixpence i en metalsetting er at den for anledningen er omdøpt til 666pence. Stedet egner seg ikke veldig for konserter, men man får i høyeste grad litt underground preg av seansen noe som passer bra til Mental Disaster.
Cobolt 60 avslutter Southern Discomfort med et drønn
[15.09.2012]
Kristiansands svar på Alex Skolnick Daniel Mr Peisy entrer scenen for andre gang i år, denne gang med Cobolt 60 som er tørket støv av og klar med nytt album.
Full trøkk på årets Southern Discomfort!
[19.09.2015]
Årets festival er min tredje i rekken, og i år fikk jeg med meg fem av festivalens konserter på Kick, Mental Disaster, Triosphere og Rotting Christ på fredagen og The 3rd Attempt og Guardians Of Time på lørdagen.
Mental Disaster blir bare mer og mer brutalt!
[14.12.2015]
Så til kveldens hovedattraksjon, som er en lokal konstellasjon av dyktige musikere med fartstid fra en rekke andre band.  Mental Disaster ble etablert for om lag seks år siden, og alt tyder på at den gode utviklingen vi har sett siden starten vil fortsette.
Hardtslående lokalt metalband lager nye hull i bibelbeltet!
[24.08.2016]
Kristiansands fremste ambassadører for brutal dødsthrash går på scenen til ivrige rop fra fansen nokså nøyaktig ved midnatt.
Guardians of Time og Mental Disaster på Kick
[19.11.2017]
Stine Hommelsgård dro på konsert med Guardians of Time og Mental Disaster på Kick og her er hennes stemningsrapport